Blue House

Vidste du

Kvalitet fra inderst til yderst
Der kommer flere og flere sandwichbarer i København. Det, der kendetegner mange af dem, er desværre dårlig mad, hvor mange af næringsstofferne – og dermed også smagen – er gået tabt.

Bluehouse er etableret som en protest mod denne udvikling. Hos Bluehouse yder vi altid optimalt, for at vi kan tilbyde dig den bedste smag og den sundeste sandwich.

Lammekødet tilberedes 4 timer hver dag
Først koger vi kødet 1 time, og derefter langtidssteges det i vores konvektionsovn.
Efter 3 timers langtidsstegning med præcis temperatur er kødet dejligt mørt med masser af saft, kraft og smag. Fedt og sener skæres fra – kødet udskæres nu i små strimler og smages til. Resultatet er fedtfattigt, lækkert lammekød.

Her får du kylling fra ægte og ærlige råvarer
Kyllingekødet til vores populære kyllingesandwich kommer ikke fra færdigindkøbte, frosne kyllingestrimler. Vi tilbereder selv vores kyllingebryst hver dag. Først marines kyllingen i vores lækre lage, og efter langtidsstegning er kødet så saftigt og mørt, at det er lige til at rive i tynde strimler. På den måde kan vi tilbyde vores kunder frisk, saftigt og lækkert kød hver dag.

Kun hjemmelavede dressinger og salater
Vores populære og lækre dressinger og salater er fremstillet i vores køkken.
Sammen med de gode råvarer har du her grunden til, at fx vores tzatziki, humus, auberginemos, avocadocreme og er så populære. Den cremede smag er helt unik og fås kun hos Blue House.

Et par ekstra ord om avocadomosen
Vores meget populære avocadomos består af 100 % kvalitets-avocado fra Sydamerika. Vi tilsætter ikke mælkeprodukter, men smager blot til med citron og krydderier. Derfor har vi heller ikke brug for farvestoffer. Avocadomosen laves flere gange dagligt for at sikre dig den friske, lækre smag.

Brødet
Godt brød er alfa omega i en lækker sandwich. Vores egen håndværksbager leverer hver dag langtidshævet og rustikt sandwichbrød – og du kan vælge mellem groft og hvidt brød. Når du får din sandwich i hånden, er brødet naturligvis sprødristet og lunt.

Avanceret udstyr
Hos Bluehouse er kun det bedste godt nok. Ved at vælge det allerbedste udstyr, får vi både endnu mere ud af vores gode råvarer og vores dygtige kok. Derfor har vi investeret i en professionel Combitherm konvektionsovn, der bruges af topprofessionelle kokke, bl.a ’verdens bedste kok’ 2011, og som sikrer, at den sandwich vi rækker over disken til dig, er helt unik. Velbekomme!